2013-09-13 17:21:31• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsoltuk lájkolós versenyünk negyedik nyertesét

Partnereinkkel, az Aquastar akvaparkkal, a Mark Manufaktur cipőgyárral és a Creative Hobby Shop üzlettel két hete indítottuk útnak közös lájkolós játékunkat. Elérkeztünk a játék kétharmadához és megvan a negyedik nyertesünk is. Akinek eddig nem kedvezett a szerencse, ne adja fel: legközelebb szerdán ismét sorsolunk.

Korábban Györfi Éva egy családi belépőjegyet nyert Szatmár megye egyetlen aquaparkjába, az Aquastarba, Harkai Yvett 50 lejes vásárlási utalvány nyert, amit a megye egyetlen hobbiüzletében, a Creative Hobby Shopban válthat be, majd Molnár Tamás örülhetett a Mark Manufaktur cipőgyár ajándékának. Negyedik nyertesünk, aki nem más, mint Tatár Beatrix egy újabb családi belépőt nyert az Aquastar aquaparkba.

Eddigi nyerteseinknek gratulálunk, a többieknek pedig üzenjük: ne csüggedjenek, hisz még hátra van egy hét játékukból,amikor is további értékes ajándékokat nyerhetnek. Szerdán például egy újabb 50 lejes vásárlási utalványt a Creative Hobby Shopban. Mindehhez nem kell mást tennetek, mint lájkoljátok a Szatmár.ro Facebook-oldalán megosztott cikkek valamelyikét.

Játékunk még egy hétig folytatódik. A Creative Hobby Shop és a Mark Manufaktur további értékes ajándékokkal jutalmazza játékos kedvű és szerencsés olvasóinkat.

Ne feledd tehát, olvasd Szatmár megye legolvasottabb hírportálját, lájkolj és nyerj hetente kétszer, három héten keresztül!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: